PT GROEP TRAINING

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk!

PT GROEP Training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. PT GROEP Training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

 

Wat is een PT GROEP Training? 

Een PT GROEP Training bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een PT GROEP trainingssessie duurt 60 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max. 4 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

 

Wat doe je in een PT GROEP Training? 

Er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is PT GROEP Training echt wat voor u.

 

Training op verschillende niveaus:

  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
  • Tijd bepalen in overleg met de groep;
  • Training in gezelschap om het plezieriger te maken;
  • Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat;
  • Zowel binnen als buiten trainen.

Voor wie is PT GROEP Training? 

PT GROEP Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

 

Kosten:

  • Intakegesprek ca. 45 minuten. Kosten hiervoor € 30,00 per persoon;
  • Een les kost €20,00 per keer per deelnemer;
  • Wij werken met een 10 rittenkaart € 175,00 en deze is 3 maanden geldig;
  • Een proefles is gratis;

Er kunnen maximaal 4 personen in een groep deelnemen. Je kunt zelf een groep samenstellen met vrienden, vriendinnen en/of familie, maar je kunt ook aansluiten bij een bestaande groep.

Deze worden door RAM-Sport gepland.

Je traint dan op je eigen niveau en in je eigen tempo met groepsgenoten die dezelfde trainingsdoelstelling hebben.