TARIEVEN

In onderstaande tabel vindt u verschillende pakketten, tarieven en kosten van bedrijfsmassage.

 

  • Budget pakket – Stoelmassages veelal toegepast bij eenmalige opdrachten, tijdens gezondheidsweken of ter ondersteuning van uw beurspresentatie of bedrijfsfeest.
  • Health pakket – Het meest gekozen pakket om met periodieke stoelmassages de prestaties te verbeteren en verzuim en werk gerelateerde klachten te voorkomen.
  • Premium pakket – Geeft het hoogste rendement in gezondheidswinst en de preventie van klachten. Afhankelijk van het klachtenpatroon kan worden gekozen voor een sportmassage of triggerpoint behandeling op de massagestoel of behandeltafel.

 

Budget pakket

vanaf

€ 15,-

Health pakket

vanaf

€ 20,-

Premium pakket

vanaf

€ 35,-

Soort massage: Stoelmassage Stoelmassage Sport- of Triggerpointmassage
Tijdsduur: 15 minuten 20 minuten 30 minuten
Doel: Motivatie

Minder verzuim en

betere prestaties

Minder verzuim en betere

prestaties

Effectiviteit: ++ ++++ +++++
Werkplekadvies:     Ja
Reiskosten: € 0,20 /km € 0,20 /km € 0,20 /km

De minimale afname van het aantal massages is 3 uur per werkdag.

 

Elk pakket is in onderling overleg aan te passen aan uw wensen. In het Health- en Premium pakket wordt extra aandacht besteed aan individuele gezondheid, de werkhouding en het juiste gebruik van de werkplek.

 

De genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Massage op het werk levert u fiscaal voordeel op. De uiteindelijke kosten liggen na belastingaftrek zo’n 25 – 40% lager dan de genoemde tarieven.

 

Onze reiskosten zijn altijd laag dankzij ons landelijk opererend massageteam. Ook in uw regio hebben we meerdere masseurs beschikbaar.