BEHANDELFREQUENTIE

Als leidinggevende is het zinvol om u af te vragen, waarom u stoelmassage aan uw medewerkers wilt aanbieden. Wilt u een eenmalige geste doen naar uw personeel of wilt u werkelijk investeren in uw arbeidskapitaal. Wij doen het beiden graag! In het eerste geval zorgen we voor een onvergetelijke dag. In het tweede geval zorgen wij ervoor dat uw team optimaal presteert en dat het ziekteverzuim laag blijft. Onze vaste opdrachtgevers vertellen u graag wat onze diensten aan hun organisatie bijdragen.

 

Regelmaat baat

Bedrijfsmassage op regelmatige basis blijkt uit een aantal studies en in de praktijk het meest effectief. Een lager ziekteverzuim, tevreden gemotiveerde medewerkers en daardoor een toename van uw arbeidspotentieel. Wetenschappelijke feiten over massage vindt u op ons weblog. Bij de meeste opdrachtgevers werken we met een vaste behandelfrequentie. Voor een maximaal effect van onze massages, adviseren we een frequentie van éénmaal per 14 dagen. Flexibiliteit hierin is uiteraard mogelijk.

 

Tijdsinvestering

Dankzij efficiënte planning via ons online reserveringssysteem gaat er nauwelijks kostbare tijd verloren. De standaard duur van een massagebehandeling is 20 minuten.

 

De duur van onze shiatsu massage is 30 minuten. Uw persoonlijke wensen van tijdsduur kunt u uiteraard kenbaar maken. Onze benadering is individueel, dit geldt niet alleen voor onze massages! Overtuig uzelf en vraag een demonstratie of een dag op proef aan.

Wetenschappelijke feiten

Werkgevers kiezen voor massage op het werk om stress en werk gerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Is het effect van massage op de werkvloer wel wetenschappelijk aangetoond? En wat zijn de resultaten?  Lees meer