INTRODUCTIE EN DEMONSTRATIE

U overweegt om een bedrijfsmasseur in te huren maar u wilt eerst meer weten wat bedrijfsmassage te bieden heeft? We komen het u graag uitleggen en demonstreren. U kunt op de volgende manieren vrijblijvend met ons kennismaken:

 

Drie gratis massages

U wilt eerst inventariseren of uw medewerkers wel enthousiast zijn voor regelmatig massage op het werk, of twijfelt u over het resultaat van investeren in bedrijfsmassage? Wij geven u vrijblijvend drie stoelmassages cadeau om een mening te vormen. Gratis en voor niks zonder verdere voorwaarden. Desgewenst geven we de deelnemers aanvullend advies over hun werkhouding en inventariseren we het animo voor massage onder de medewerkers. Schrijf in voor een kennismaking en vraag drie gratis proefmassages aan!

 

Een introductie voor het management

Een demonstratie stoelmassage voor het (HR) management duurt een half uur en geeft u een helder beeld van onze diensten. Ervaren in de behandeling en begeleiding van massage op de werkplek, laten we u tijdens de demonstratie het effect en de resultaten van ons werk zien. Hierbij overleggen we evaluaties en referenties van opdrachtgevers die al jaren van onze diensten gebruikmaken. Ook bespreken we uw vraagstelling voor een -op maat- oplossing en geven een aantal liefhebbers gratis een verkwikkende massage.

 

Een kennismakingstraject met evaluatie

Om de voordelen van stoelmassage zelf te ervaren kunt u kiezen voor een vrijblijvend kennismakingstraject. Gedurende acht wekelijkse sessies behandelen we een aantal door u geselecteerde medewerkers met specifieke klachten of hoog verzuim. Aan de hand van de resultaten kunt u overwegen om ons in te huren. Wij hanteren tijdens deze kennismaking wel onze normale tarieven.

Voordelen van stoelmassage

Het grote voordeel van een regelmatige massage op de werkplek is dat de motivatie, de productiviteit en de gezondheid van medewerkers toeneemt. Na een behandeling voelt iedere medewerker zich ontspannen en verfrist met een sterk verminderde kans op (werk gerelateerde) klachten.  Lees meer