WERKHOUDING EN BEWEGING

Een goede houding is de basis voor een goede gezondheid. Een goede werkhouding dus ook. Als werkgever heeft u flink geïnvesteerd in ergonomische aanpassingen en duur meubilair. Belangrijk dat daar optimaal gebruik van wordt gemaakt. Advies over werkhouding en het juiste gebruik van de werkplek zorgt ervoor dat de kans op werk gerelateerde klachten drastisch vermindert. Onze masseurs doen dit individueel maar kunnen zij u ook groepsgewijs aanbieden tijdens een workshop werkplekadvies. We hebben hiervoor een aantal professionals in huis.

 

Verbetering van werkhouding

De masseurs observeren de werkhouding en beweging van uw medewerkers en hoe deze in relatie staan met eventuele klachten en adviseren om hier verbetering in aan te brengen. Daarnaast geven ze toegespitste therapeutische oefeningen en adviseren desgewenst in het beoefenen van de juiste sport of bewegingstherapie. U leest meer over onze ergonomische adviezen.

 

Programma beweging en ontspanning

Tijdens de middagpauze of op een ander gewenst tijdstip verzorgen we speciale bewegingsprogramma’s. Allemaal bewezen methodes om medewerkers gezond, fit en vitaal te houden.

 

Coaching door fysiotherapeuten

Wilt u uw medewerkers op een andere manier in beweging brengen? We werken samen met een team gespecialiseerde fysiotherapeuten die een programma hebben ontwikkeld om uw mensen in beweging te krijgen.

 

Informeer naar de mogelijkheden waar altijd plaats is voor uw persoonlijke wensen.

 

Beweging is vooruitgang. Het is gezond!

Ergonomische adviezen

Een mens is niet gemaakt om 8 uur per dag in een statische houding te zitten. Het geeft op termijn vervelende klachten. Onze actieve benadering in ergonomisch advies voorkomt en vermindert werk gerelateerde klachten en vergroot de effectiviteit van de massagebehandelingen.  Lees meer