Vitaal lijf, leven en bedrijf met RAM-Sport

Vitaliteit

Vitaliteit is van grote betekenis voor ons. Zowel fysiek als mentaal moeten we genoeg energie hebben. Krachtig genoeg dienen we te zijn, om gelukkig en gezond door het leven te manoeuvreren. Om te kunnen leven, hebben we energie nodig. Maar hoe krijg je energie? En hoe houd je het energieniveau vervolgens hoog?

 

Fysieke energie en gesteldheid: beweging

Fysieke vitaliteit is de basis. Levenslust, energie, inspiratie, motivatie, werklust, levensgeluk: het lukt allemaal veel makkelijker als je in een gezond lijf zit. Beweging is hierin één van de belangrijkste zaken.

Beweging zorgt voor doorbloeding, houdt de cellen gezond, de spieren en gewrichten in shape en maakt mensen mentaal weerbaarder en minder gestrest.

Voeding, alcohol en roken hebben ook een enorm effect op de vitaliteit.

 

Vitaal op emotioneel en mentaal vlak

Ben je vaak geprikkeld? Kun je slecht tegen stress? Heb je last van schommelingen in je humeur? Merk je dat je tegenslagen niet meer zo goed aankunt? Dan is je mentale vitaliteit niet optimaal. De emotionele en mentale kracht hangt nauw samen met de fysieke. Een gezonde geest begint met een gezond lichaam.

Bedrijfsmassage

Massage op het werk levert productiviteitswinst op. Het resultaat van stoelmassage op het werk: enthousiaste en fitte medewerkers die beter in hun vel zitten en minder verzuimen.

Lees meer

RESET Training + Incentive

Door middel van het totale pakket helpen wij jou met het zoeken naar wat je echt wilt in je werk en in je leven. Samen richten wij ons op je persoonlijke groei, nieuwe kansen en blijvende oplossingen. Zodat jij er weer volledig tegenaan kunt!

Lees meer

Massages

Uit diverse onderzoeken blijkt dat massage een uiterst doeltreffend middel is om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Lees meer